Download

Download nedenstående ICC profiler

Joboptions til pdf eksport

Vi foretrækker at pdf’er bliver lavet i forhold til ISO standard 12647, hvilket gøres ved at bruge de to joboptions filer, sammen med de to ICC profiler.

Installering af joboptions på både MAC OS og PC:

Åben Indesign og gå i “File” menuen og ned til “Adobe PDF Presets” og vælg “Define”. Der kommer en dialogboks frem, her trykkes der på “Load” og de to Joboptions filer installeres en ad gangen, de to ICC profiler skal også installeres.

Installering af ICC profiler til MAC OS:

De to ICC filer placeres i følgende mappe: HD / Bibliotek / ColorSync / Profiles / Recomended

Installering af ICC profiler til PC:

Højreklik på filen og vælge øverste menu “installer profil”.

Farveprofiler til Adobe CS:

Vi anbefaler også at ISO standard 12647 anvendes, når selve jobbet bliver produceret i Indesign. Dette gøres ved at bruge de to andre filer, der er vedlagt.

Installering af csf filen på både MAC OS og PC:

Åben Bridge og gå i “Edit” menuen og ned til “Creative Suite Color Settings”. Nederst i dialogboksen vælges knappen “Show Saved Color Settings Files”, her til kopieres de to csf filer.

Luk for en sikkerhedsskyld alle Adobe programmer. Start nu med at åbne Bridge, og find igen “Creative Suite Color Settings”, der vælges nu enten ISO coated eller uncoated i forhold til hvilket stykke papir der skal trykkes på.

Highlight f.eks. ISO coated og tryk på “Apply”, dette valg overføres nu til hele Adobepakken (Illustrator, Photoshop, Indesign osv.).

Læs også om hvordan du laver trykklare pdf-filer.

Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål, så kontakt gerne en af vores medarbejdere. Er du i tvivl om hvem du skal have fat i, er du altid velkommen til at ringe til vores hovednummer +45 8758 3000. Så skal vi nok stille dig videre til den rigtige person.

Kom endnu tættere på i vores case book

Med verdens sejeste kunder får vi lov at være med til vildt mange spændende projekter. Og skulle vi skrive det hele ned, kunne vi nok fylde en hel reol!

Men i første omgang har vi begrænset os og samlet én bog sprængfyldt med inspirerende cases.

Bestil vores Case Book digital eller fysisk,
og bliv inspireret.

Johnsen case book