Flag, når der skal festes igennem

Et stort hurra for klassikeren, der virker

Det er svært at gå galt i byen med flag og flagguirlander, der på en effektiv og festlig vis skaber ekstra opmærksomhed omkring din kampagne, stand, arrangement… mulighederne er mange.

Vi er en af Nordeuropas største producenter af papirflag på pind og flagguirlander. Produktionen ligger i Grenaa, og kvaliteten er i top efter danske standarder.

Du kan vælge blandt et kæmpe sortiment af forskellige nationalflag (hurraflag), reklameflag med valgfrit design og form, logoflag samt fødevaregodkendte kageflag. Vores flagguirlander kan laves i mange forskellige størrelser, og det er kun fantasien, der sætter grænser for formen.

Skal flaget hejses, skal det gøres efter bogen – og bæredygtigt

Alle vores papirflag er trykt på FSC-mærket papir og kan monteres på genbrugspapirpind, træpind eller PP-pind. Vores kageflag er med fødevaregodkendt pind.

FSC

Vi kan trykke stort set alle slags flag

Et flag er ikke bare et flag. Vores reklamebureau i Aarhus kan designe dit unikke flag. Klik på ikonet og læs lidt mere om de mange muligheder.

Klik på et produkt for mere information.

Lill Cederstrøm Plauborg

Grib telefonen og ring direkte!

2080 3043

Skal vi trykke dit næste flag?

Vi kan hjælpe dig med alt fra design til færdig tryk af flag – og det er kun fantasien, der sætter grænser for designet på dit flag.

Vil du høre mere om, så tag en uforpligtende snak med Lill.