Bestilling af tryksager og marketingmaterialer kan næsten ikke gøres nemmere 

…og vi arbejder konstant på at gøre det endnu mere brugervenligt

Marketingportalen giver butikker, samarbejdspartnere og/eller konsulenter et samlet overblik over kampagnematerialer og generiske materialer, som bruges i din markedsføring. Butikker og samarbejdspartnere kan selv bestille materialer i portalen, der pakkes og afsendes dagligt.

Ved at samle alle materialer centralt i marketingportalen får du en effektiv distributionskanal, samtidig med at portalen automatiserer en lang række opgaver, som ofte håndteres manuelt i marketingsafdelingen eller på kædekontoret.

3.000 butikker bruger dagligt marketingportalen

– Det er din garanti for, at det virker.

133 forhandlere
– og ikke to er ens!

– men alle har dog ét til fælles: Hverdagen er blevet nemmere

På kundeportalen bestiller de enkelte butikker lige netop de materialer, de skal bruge. Og med mere end 1.200 varenumre er der nok at vælge imellem.

BFI Indkøb Impleo

Jeg oplever Johnsen som en dynamisk og innovativ samarbejdspartner, som sætter sig indgående ind i vores kunders behov og gør deres ypperste for at tilpasse løsninger herefter. Vi oplever altid, at opgaverne bliver leveret rettidigt, professionelt og i den ønskede kvalitet – Johnsen er i den grad med til at realisere de koncepter, som bliver udarbejdet i BFI. De er hurtigt blevet en “del af BFI-holdet”.

Thomas Rytter, Udviklingschef
BFI-Indkøb A/S

Design, bestil, levering!

Så nemt er det at holde butikkerne velforsynede med marketingmaterialer.

Steff Houlberg

En pølsevogn med det hele, tak

440 spisesteder med navne som Steff Houlberg, Steff’s Place, Gøl, Tulip eller TimeOut benytter jævnligt vores marketingportal. De enkelte ejere designer selv elementer med print-on-demand, bestiller markedsføringsmaterialer fra den online lagerportal og får leveret alt inden for POS, tryksager og tilbehør.

Sune Johnsen

Grib telefonen og ring direkte!

2080 3070

Tag en uforpligtende snak med Sune