Lad din virksomhed stå stærkt og konsistent hele vejen rundt

360° marketing support er vores full service-koncept, hvor du kan samle dine opgaver og aktiviteter ét sted. Dit one-point-of-contact. Konceptet bygger på vores tre forretningsområder: trykkeri og printcenter, reklamebureau samt lager og distribution.

Det er nemt for dig at vælge mellem de ydelser, der giver mening for dig og din forretning – om det så er to bannere til dit lille showroom eller en samlet kampagnepakke til kædens 350 butikker.

At få samlet
alt ét sted

– med one-point-of-contact – var startskuddet til et godt samarbejde. EL-Salg benytter sig af vores tre forretningsområder; trykkeri og printcenter, reklamebureau samt lager og distribution.

EL-Salgsskærm

EL-Salg har arbejdet sammen med Johnsen i nu snart 4 år, og de leverer en service, der er ud over det sædvanlige.
De er skarpe på det kreative, men har også styr på den tekniske del – det kan være svært at finde begge ting samlet i et hus.

Mikael Jensen, Marketingchef
A/S EL-Salg

Du behøver kun at handle ét sted

Slip for at jonglere med diverse specialiserede leverandører, der alle tolker dine behov forskelligt og kører efter deres egne deadlines. Du kan få alle dine markedsføringsbehov dækket hos Johnsen, lige fra konceptudvikling, design og produktion til eksekvering, distribution og opfølgning. Og med en fast kontaktperson er du sikker på, vi altid er opdateret på dine projekter, og alt spiller sammen.

Point of sale
FFD desktop

Brug os, som du har lyst til og behov for

Benyt dig af alle vores ydelser, eller udvælg dem, du har brug for at få dækket lige nu. Vi har alle slags kunder; nogle får blot produceret brochurer i små eller større oplag eller benytter vores lagerfaciliteter, og andre får hele pakken, hvor vi skaber synergi på tværs af marketingaktiviteterne. Fælles for dem alle er, at de får den samme professionelle behandling.

Sune Johnsen

Grib telefonen og ring direkte!

2080 3070

Tag en uforpligtende snak med Sune

    Søger du en medarbejder?

    Vi er med i ret mange spændende tiltag
    – her er nogle få af dem