Tryksagen lever i bedste velgående og skaber resultater

Når du kører med korte deadlines – og har høje forventninger

Vores moderne trykkeri i Grenaa har den nyeste og mest avancerede teknologi inden for offset og digitaltryk (læs mere om forskellen på digitaltryk og offset tryk). Vi har vores eget bogbinderi og tilbyder alt inden for efterbehandling som prægning, kachering, lak, udstansning osv.

Fordi vi har alle ydelserne fra prepress til postpress under samme tag, vil du opleve, at produktions- og leveringstiden er særdeles hurtig og fleksibel – også når din deadline er kort og dine forventninger høje. 

Vores dygtige medarbejdere står til rådighed, når det praktiske omkring papirtype, format, farver, trykmetode og den perfekte efterbehandling skal på plads. Vi brænder for at rådgive vores kunder om de bedste løsninger. Udover at producere og distribuere alle dine tryksager, kan vores reklamebureau i Aarhus udforme det grafiske design, så dit ønskede udtryk står helt skarpt. Alt trykkes med vegetabilske farver og kan produceres på FSC-mærket papir eller karton samt få Svanemærket. Samtlige opgaver bliver kvalitetssikrede gennem vores preflight-tjek.

Martin Ib Fast Food

EN TRYKSAG I VERDENSKLASSE

Når der er fokus på lækkerhed fra inderst til yderst. Med Martin Ibs nye kogebog er det ikke kun tænderne, der løber i vand.

Med Johnsen som leverandør er man i trygge hænder, hvilket er vigtigt i en hektisk hverdag – Det´ sgu service.

Mikael Jensen
Marketingchef
A/S EL-Salg

Vil du have hele palletten eller bare noget nyt på blokken?

Når det kommer til tryksager, er der frit valg på alle hylder. Klik på ikonet og læs lidt mere om de mange muligheder.

Med kyndig hjælp og vejledning fra Johnsen står vi i dag med et af de mest professionelle og mest gennemførte studiemagasiner i landet. Samarbejdet med Johnsen har siden start været en stor succes, og vi er meget begejstret for det engagement, vi altid bliver mødt med uanset, hvilke ideer vi kommer på.

Freja Karmark Bro
Chefredaktør
Paragraf

Martin Hougaard

Tag en uforpligtende snak med Martin

    En portfolio skal man da være glad for

    Vi har massevis af eksempler på alternative, kreative, veludførte og kvalitetssikrede tryksager, der gør det rigtige for vores kunder.