Grafisk design

Vi fik finpudset og sat retningen for vores brand. Sammen har vi skabt et stærkt fundament for vores videre arbejde med at inspirere de danske forbrugere.

Carsten Gregersen, salgsdirektør
Rosborg Krydderurter A/S

Grafisk design

– handler ikke bare om at se godt ud og gøre indtryk, det skal også virke

Det visuelle udtryk i din kommunikation spiller en afgørende rolle for, hvordan din virksomhed og dine produkter bliver opfattet af dine kunder, og om du indtager den rigtige position på markedet.

Vores dygtige grafisk designere på vores reklamebureau i Aarhus kombinerer kreativ idérigdom med praktisk erfaring, når de arbejder med din visuelle profil. Det er din sikkerhed for, at det færdige resultat fungerer optimalt i den virkelige verden og ikke kun på skærmbilleder. Som en del af et trykkeri har vi de tekniske kompetencer, der adskiller os fra et almindeligt reklamebureau. Vi ved, hvad der kan lade sig gøre i butikken, og hvordan vi opnår den bedste eksponering af dit brand.

Bedstes favoritter
Agustson

NYT LOOK,
NYE MARKEDER

Hvad der startede som et samarbejde om en brochure, udviklede sig hurtigt til et generelt løft af identiteten.

Vores kunder er ikke bange for at stille os til vægs med kreative udfordringer

Der er ikke grænser for, hvad vi kan designe grafisk, men her er nogle eksempler (klik for mere info):

SSI Diagnostica Website

SSI DIAGNOSTICA TRÆDER I KARAKTER

Hvordan går man fra at være en del af en statsejet virksomhed, til at være helt sin egen, samtidig med at troværdigheden og ekspertisen er intakt? Det var udfordringen for SSI Diagnostica, da de ikke længere skulle være en del af Statens Serum Institut.

Sune Johnsen

Tag en uforpligtende snak med Sune

Her er nogle eksempler på nytænkning,
der også er pænt pakket ind

Et gennemtænkt og veludført grafisk design fuldender materialet og løfter brandet. Her er eksempler på nogle af de projekter, vi har lavet for vores kunder.