Brug dine digitale kanaler
til at øge salget

Bliv synlig online

Udnyt de digitale muligheder til at synliggøre dit brand. Lad en gennemarbejdet strategi vise dig vejen, så dit brand ikke forsvinder i mængden. Med fokus på din virksomheds profil og jeres viden, kan der gennem målrettet indhold konverteres nye leads og kendskabet, og dermed salg, vil kunne øges.

Lad et website være et visitkort for dit brand og skab en rød tråd til dit brands grafiske identitet. Benyt de sociale medier til at understøtte dit brand og som kanal for målrettet indhold, og anvend målbar annoncering, så du kan opnå flere leads eller øget salg af dine produkter.

Tag din kampagne til nye højder med en unik landingsside, der understøtter budskabet i din kampagne, og mål præcist effekten. Lad din online markedsføring være din ekstra marketingmedarbejder, og ram din målgruppe med målrettet og målbar kommunikation.

Situationen i samfundet har sat en stopper for meget, heriblandt også de fysiske messer. Men en online messe kan du lade et virtuelt univers danne rammen for messen, og ramme din specifikke målgruppe. Lad udstillerne have deres egen side, hvor de virtuelt viser deres indhold og budskaber gennem tekst, billeder og video. Se BFI’s bud på en online messe.

Når brandet synliggøres online

Se hvordan Økologihaven fik finpudset og sat retningen for deres virksomhed og skabt et website, der båder visuelt og kommunikativt udtrykker deres brand. Samtidig fungerer websitet som en base for viden omkring deres produkter og indeholder en masse spændende inspiration.

responsive design Økologihaven

Skræddersy den løsning, der passer til dit brand

… vi hjælper gerne til

Mulighederne er næsten uendelige, når det kommer til online markedsføring. Vi guider dig igennem udbuddet af ydelser og udarbejder en skræddersyet strategi, hvad enden der er fokus på et nyt website, flere leads, konverteringer eller større synlighed. Vi binder de enkelte løsninger sammen og skaber et overblik for dig.

Vi kan hjælpe dig med at forstå dine Google Analytics tal og oversætte dem en strategi, så du ved, hvad der skal arbejdes med, for at du opnår en bedre placering på Google samt for at du kan holde de besøgende på dit website.

Vores Online afdeling står klar til at rådgive dig og give dig mere viden om leadgenering, Google Analytics og udarbejdelse af en online strategi.

Websites

Website

Hjemmesider til alle formål – fra simple one page-visitkort til store corporate løsninger.

Webshop

Lad os hjælpe dig med at øge omsætningen med en gennemarbejdet og intuitiv webshop.

Kampagnesite

Få et specialiseret website i forbindelse med en kampagne eller messe, der matcher dine behov.

Markedsføring

Marketing automation

Byg din markedsføring på data fra dit site, og øg sandsynligheden for salg markant.

Inbound marketing

Vi udarbejder solide strategier til at konvertere de besøgende på websitet til loyale kunder.

Annoncering

SEO

Søgemaskineoptimering er alfa omega når det handler om at være synlig online.

Google Ads

Brug Googles Ads for nemmere at komme langt ud til en bred vifte af potentielle kunder.

Display Ads

Displayannoncering er en god måde at udbrede et budskab på.

BFI SOME

Selv POS kan blive kult på SoMe

En klassiker fik sin renæssance efter 10 år. Twindog – en fransk hotdog med to pølser – var voldsomt populær, da den så dagens lys.

Så da den igen fik en velfortjent plads på menuen hos Shell og Extra, skulle det ikke gå nogens næser forbi.

Jeg oplever Johnsen som en dynamisk og innovativ samarbejdspartner, der sætter sig indgående ind i vores kunders behov og gør deres ypperste for at tilpasse løsninger herefter. Vi oplever altid, at opgaverne bliver leveret rettidigt, professionelt og i den ønskede kvalitet – Johnsen er i den grad med til at realisere de koncepter, som bliver udarbejdet i BFI. De er hurtigt blevet en “del af BFI-holdet”.

Thomas Rytter, udviklingschef

BFI-Indkøb A/S

Natasja Børsting

Tag en uforpligtende snak med Natasja

Vi kan så mange ting, her er lidt eksempler…