Dine budskaber har format

så lad os bare slå dem stort op

Bannere og roll-ups til alle formål

Bannere og roll-ups er begge langtidsholdbare kvalitetsløsninger, der formidler dine budskaber til et stort antal personer.

Alle vores bannere bliver printet og syet i vores egen storformatafdeling og systue i Grenaa, der er blandt branchens mest moderne.

Ingen begrænsninger: Alt fra stofbannere til meshbannere kan produceres i alle størrelser – om de skal dække et bord eller facaden på et højhus. Monteringen kan vi også være behjælpelige med.

Roll-ups kan nemt og hurtigt sættes op, pakkes sammen, og de fylder minimalt. Oplagt til messer og diverse events, hvor de skaber opmærksomhed omkring din virksomhed i ellers ”støjende” og travle omgivelser.

Vores roll-ups laves i mange forskellige størrelser, så de passer til dit formål og skiller sig ud fra konkurrenterne.

Vi designer, producerer og leverer

…mere end 9.200 bannere til 1.100 Coop-butikker hvert år. Det bliver til ikke mindre end et areal på 46.000 m2 hvert eneste år.

Coop rollup

Med over 200 tankstationer som udstillingsvindue hjælper Johnsen med at styrke vores profil ud ad til.
Vi kan altid regne med hurtig service, præcis levering og tryksager af højeste kvalitet, hvilket er en væsentlig del for succesen af vores kampagner og lanceringer på stationerne.

Frederik Stagis
Marketing Coordinator,
DCC Energi Center A/S

Kvaliteten holder til lidt af hvert og meget af det hele

Alle vores bannere og roll-ups er fremstillet på brandhæmmende materiale og er godkendt til messer. Kvaliteten er høj og holder til lang tids eksponering. Alt efter dit formål kan vi printe bannere og roll-ups på flere forskellige medier, og vores medarbejdere er klar til at vejlede dig om den perfekte løsning.

Sune Johnsen

Grib telefonen og ring direkte!

2080 3070

Tag en uforpligtende snak med Sune

    Lad os lige rulle et par eksempler ud

    Roll-ups og bannere kommunikerer dine budskaber tydeligt til din målgruppe. Se nogle af de mange løsninger, vi har lavet for vores kunder.