En rigtig god fortælling fra den virkelige verden

P.S. Johnsen så et klart behov i markedet for at løse kundernes erkendte, men også uopdagede, behov. Det gav i 1951 startskuddet til grundlæggelsen af den virksomhed, der udviklede sig til Johnsen Graphic Solutions.

Filosofien har altid været den samme: Vi vil kun levere løsninger, der giver mening, og som bygger på kundernes forretningsgrundlag. Sagt på en anden måde: Det skal virke i virkeligheden.

i en kælder med papir, aller dybest nede…

Johnsen startede beskedent i et lille kælderlokale som en engrosforretning med papir til indpakning, poser og andre papirvarer.  

Allerede et år efter den tids iværksætteri flyttede den driftige virksomhed, med Karen Johnsen som medhjælpende hustru, til nye og større lokaler. Samtidig blev forretningsgrundlaget udvidet, og Johnsen begyndte at beskæftige sig med tryksager som et supplement til de eksisterende varer. Det nye tiltag blev taget af godt i mod af kunderne, at virksomheden i 1958 igen måtte se sig om efter mere plads.

P.S. Johnsens drøm var nu sat på skinner, og i 1981 solgte han engrosforretningen til to medarbejdere, så han bedre kunne koncentrere sig om at skabe et stort og succesfuldt trykkeri. Og det er jo ikke gået helt skævt siden da. 

Pionerånden og fighterviljen driver som altid værket: Hverdagen er altid under lup for at få den til at fungere smartere, enklere, hurtigere, mere effektivt og rentabelt – på vegne af kunderne, naturligvis.

PS Johnsen

Succes er nok også lidt arveligt betinget

I 1984 købte sønnen, Steen Johnsen, sig ind i virksomheden, og i 1989 overtog han den fulde ledelse. Han har gennem årene formået at bygge videre på et solidt fundament, så vi i dag, udover vores topmoderne trykkeri og printcenter, også har et kreativt reklamebureau og rummelige lager- og distributionsfaciliteter. 

Det bliver i familien

Tredje generation er trådt ind i virksomheden i form af Steens søn, Sune Johnsen, som er direktør for Reklamebureauet.

Lad os tage det næste, fremadrettede skridt sammen.

Bestil Johnsen profilbog

Her kan du bestille vores profilbog, og få et unikt indblik i virksomheden Johnsen, og hvordan vi hver dag knokler for give vores kunder de absolut bedste løsninger.

Du får en flot fysisk bog, som ikke bare er trykt og indbundet, men også viser flere forskellige tryk-teknikker og materialer.