Certificeringer

Vi har papir på bæredygtigt samarbejde

Vi lægger stor vægt på at tilbyde de bedste og mest bæredygtige produkter. Det kommer både os, vores kunder og miljøet til gode. Derfor har vi en ISO 14001-certificering og tilbyder FSC- og Svanemærkede produkter.

Vugge til vugge:
Det modsatte af en sovepude…

OVERVEJ LIGE, HVOR VILDT DET ER. Som blot det 11. trykkeri i verden er vi blevet Cradle to Cradle-certificerede for vores egen produktlinje:

GreenPrint by Johnsen har opnået Cradle to Cradle Certified® Bronze.

Linjen tæller bl.a. brochurer, plakater og magasiner.

Se vores udspecificerede linje med certificerede produkter hér.

Cradle to Cradle Certified® Products Program er verdens mest krævende standard for produktion og brug af materialer, som er sikre, genanvendelige og gavnlige for miljøet. Reel cirkulær økonomi er det centrale omdrejningspunkt.

FOR DIG BETYDER DET, at du med køb eller brug af tryksager fra GreenPrint by Johnsen-linjen træffer et bevidst og ansvarligt valg om at bidrage positivt til klodens sundhed.

Få den fulde indsigt i The Cradle to Cradle Products Innovation Institute hér.

Svanemærket certifikat

Tidligere tiders grimme ælling er nu en smuk svane

Vores kunder efterspørger bæredygtige løsninger, og det imødekommer vi med Svanemærket. Mærket bidrager til et sundere miljø og arbejdsmiljø, lige nu og i fremtiden. 

Vi er godkendt efter licensversion 5.1, der gælder trykkeriet, tryksager, kuverter og andre forædlede papirprodukter.

Vi opfylder disse krav:

  • Brug af miljørigtigt papir samt vegetabilske og vandbaserede trykfarver
  • Genanvendelse af tryksager samt minimering af papirspild og andet affald
  • Energibesparelser og brug af vedvarende energi
  • Hensyn til det kemiske arbejdsmiljø og begrænsning af risikoen for at indånde organiske opløsningsmidler.

FSC – fordi vi ikke kan være andet bekendt

FSC-certificeringen har været et naturligt led i vores løbende miljøindsats, hvor effekten tydeligt kan mærkes. FSC er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir, der er en garanti for, at det mærkede papir og træ kan købes med god samvittighed. Der fældes ikke mere træ i en FSC-skov, end skoven selv kan nå at reproducere.

Derudover er FSC en garanti for, at dyre- og planteliv beskyttes, og at de mennesker, der arbejder i skovene, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og en ordentlig løn.

Læs mere på FSC Danmarks website

FSC Certificering
Ledelses system certifikat

ISO 14001 – international anerkendt miljøledelse, også i Grenaa

ISO 14001 er den mest anerkendte internationale standard inden for miljøledelsessystemer. Standarden leverer en struktur, der gør det muligt for os at opnå miljøforbedrende resultater i overensstemmelse med vores miljøpolitiske forpligtelser. Blandt andet har vi målrettet vores indsats mod brugen af kemikalier og mængden af affald i vores produktion.

Læs om vores miljøpolitik

Skal vi være bæredygtige sammen?