Websites

Vi laver websites med fokus på jeres identitet

Få designet en unik hjemmeside med udgangspunkt i din virksomhed og brand, så du står helt skarpt på den digitale markedsplads.

Vi er systemuafhængige og arbejder i et udvalg af de mest populære onlinesystemer. Hvad enten det skal være en webshop, et website, et CRM system til håndtering af jeres kunder, eller en simpel side til effektiv markedsføring af en kampagne, er vi klar til at finde den rigtige løsning til din virksomhed.

Dit design, synlighed og udtryk er essentielt

Det er ikke helt forkert at sammenligne en hjemmeside med en butik. Stemningen på sitet kan hurtigt give et indtryk af, hvem afsenderen er, så det er vigtigt, du også tager dig godt ud online. Dette gælder selvfølgelig på alle typer enheder, specielt nu hvor mobiltelefoner og tablets spiller en større og større rolle i trafikken på internettet.

Brugerne på internettet har travlt, og de bruger i gennemsnit kun få sekunder på at vurdere, om de skal forstætte på det website, de besøger. Du skal derfor være hurtig til at fange dem, og det kan et godt webdesign, høj hastighed samt gode call to actions hjælpe med.

responsive design Økologihaven

Hello world!

Det kan hurtigt blive teknisk, og det vil vi gerne undgå…

Vi kan hjælpe med at finde den rigtige løsning, så du får et website, som er til at arbejde med.

Vi har erfaring med en lang række af de mest populære CMS og webshop-løsninger på markedet, så vi er klar til at hjælpe dig med at opfylde dine behov. Man kan nemt komme til at investere i et fly, selvom en god bil egentlig havde været nok. Vi hjælper dig med at vælge, og hvem ved? – Måske har du allerede den helt rigtige løsning for dig. I så fald hjælper vi dig gerne med at få trykket på de rigtige knapper, så du få optimale resultater.

Hvor skal du egenligt starte?

Hvis ikke man har praktisk erfaring med websites og webudvikling, kan det være en voldsomt stor mundfuld at skulle opstarte en ny hjemmeside, der trykker på de rigtige knapper.

Vi har heldigvis prøvet det mange gange, så vi kan hjælpe dig med at løbe dit projekt i gang, hvad enten det er et helt nyt website eller opdatering af dit eksisterende.

Vi laver ikke et website til dig – vi laver et website sammen med dig. Hvis du ikke selv har en god indgangsvinkel, kan vi hjælpe dig med at få mest ud af din digitale løsning.

Læs evt. vores blogindlæg “Ny website, hvad nu?“, så du kan blive klædt godt på til dit projekt.

Food From Denmark website
Henrik Jeppesen

Skal vi hjælpe dig med dit website?

Send os dine informationer herunder, og få en uforpligtende snak med Henrik.

[hubspot type=form portal=2474036 id=bb9c7ef8-9d9d-4cdc-a14b-be3c172eb6e2]

Kom endnu tættere på i vores case book

Med verdens sejeste kunder får vi lov at være med til vildt mange spændende projekter. Og skulle vi skrive det hele ned, kunne vi nok fylde en hel reol!

Men i første omgang har vi begrænset os og samlet én bog sprængfyldt med inspirerende cases.

Bestil vores Case Book digital eller fysisk,
og bliv inspireret.

Johnsen case book