Webshop

Vis dit sortiment frem hjemme i kundens sofa

Internethandlen er bestemt kommet for at blive

Hver dag bliver der foretaget tusindvis af salg online, og du skal sørge for at være tydeligt tilstede for at fange de folk, der handler i stor stil næsten hele døgnet rundt.

Det er vigtigt at være med online, ikke kun for salget, men også for reklameværdien. En god webshop kan bruges til meget mere end bare salg – den er også det perfekte produktkatalog, som du kan bruge i din markedsføring og til at vise potentielle kunder, samtidig med at du bliver mere synlig i søgninger på nettet og vil derved kunne trække nye spændende kunder til.

Adaxshop
Økologihaven website

Skal vi handle eller bare vise os frem?

Der er mange virksomheder, som ikke sælger til private, men det gør absolut ikke en webshop irrelevant.

En webshop kan også bruges som katalog, hvor du blot fjerner købsknappen, men bevarer alle de gode muligheder for at vide produkterne frem. Ønsker du så på et tidspunkt at åbne for muligheden for handel, er der allerede et godt fundament på plads.

Vi finder den webshop-løsning, der passer til dig

Hvad enten det er et katalog eller en fuld webshop med både fysiske og virtuelle produkter, kan vi hjælpe med at finde den løsning, som passer bedst til dine behov.

Vi har erfaring med et bredt udvalg af webshops – både open og closed source, og har du allerede en eksisterede webshop kan vi sørge for, at den bliver optimeret.

Med udgangspunkt i din webshop, kan vi også bidrage med den videre online strategi og markedsføring, så du får mest mulig relevant trafik til din webshop.

Skal vi åbne din onlinebutik?

Kom endnu tættere på i vores case book

Med verdens sejeste kunder får vi lov at være med til vildt mange spændende projekter. Og skulle vi skrive det hele ned, kunne vi nok fylde en hel reol!

Men i første omgang har vi begrænset os og samlet én bog sprængfyldt med inspirerende cases.

Bestil vores Case Book digital eller fysisk,
og bliv inspireret.

Johnsen case book

Vi kan så mange ting, her er lidt eksempler…