Offset 

Vores moderne højkvalitetstrykkeri benytter sig af den nyeste og mest avancerede teknologi. Offsettryk er oftest den billigste løsning ved større oplag. Vi kan trykke CMYK-farver, pantonefarver samt diverse lakeffekter. Fra prepress til postpress råder vi over landets mest kompetente specialister, som sikrer, at dine behov er i centrum hele vejen gennem huset. 

Verdens mest avancerede offset-maskiner

Vores offsettrykkeri er baseret på den absolut nyeste teknologi anno 2016. Bland andet med en Heidelberg XL 106 med automatisk farvestyring. Med et intelligent workflow imellem alle Heidelberg maskiner, som er verdens mest avancerede, produceres 18.000 trykark i timen i højeste kvalitet.

Kvalitet & Pre-flight check

Vores maskiner kontrollerer automatisk kvaliteten på hvert 6. trykark - og vi tjekker filerne ved at køre dem igennem et preflight program, der f.eks. sikrer, at der ikke er brugt billeder med for lav opløsning, valgt farver som ikke findes på skalaen eller beskæringen på siderne er glemt. Kvaliteten er i fokus hele vejen gennem processen.

State of the art teknologi

Johnsen har uden sidestykke opbygget et grafisk workflow baseret på Heidelbergs overlegne teknologi. Det betyder i praksis, at vi har et opdateret overbliksbillede af alle processer i huset, og hele tiden kan optimere produktionen for at fastholde et konkurrencedygtigt prisniveau. Vi kvalitetssikrer vores produktion i en tid, hvor andre springer over, hvor gærdet er lavest.

Miljørigtige tryksager

Vi arbejder altid på at rådgive vores kunder frem til de bedste løsninger – det gælder også på miljøområdet. Som et af Danmarks førende trykkerier har Johnsen Graphic Solutions A/S skarp fokus på miljøbelastningen fra de tryksager, som produceres i vores hus. Vores holdning er klar – vi er og vil fortsat være på forkant med miljøområdet og samtidig levere et positivt økonomisk resultat.

Se vores certificeringer her 

FSC
det naturlige skridt i vores produktion

Vi tilbyder vores kunder FSC-mærket papir, der kommer fra bæredygtigt skovbrug og derfor kan bruges med god samvittighed.

Brug for hjælp?

Vores dygtige medarbejdere står altid klar med rådgivning og sparring.

Steen Johnsen Adm. Direktør

Pia Jepsen Salgschef