Digitaltryk 

Den nyeste teknologi inden for digitaltryk gør det muligt at producere kvalitetstryksager i alle oplagsstørrelser med variable data og ultrakorte tidsfrister. Vi printer, brevfletter og kuverterer din direct mail kampagne.

Højeste kvalitet

Med vores HP Indigo kommer man så tæt på ægte offsettryk som muligt, men med alle de digitale fordele og variable data. HP Indigo teknologi er digital offset med det mest avanceret digitale farvesystem. Maskinen har gummidug og modtrykscylinder som en traditionel offset trykmaskine. 

Heidelberg Printer

Linoprint fra Heidelberg er et fantastisk supplement til vores digitaltrykafdeling med dens hurtige indretning og et minimalt spild af papirmakulatur. Linoprint kan printe i 4 cmyk farver samt hvid og lak til at give det færdige produkt en flot finish. Den kan printe på formater op til 700x300 mm, og der er mange materialer at vælge imellem, for eksempel papir, labels ark og syntetisk materiale til vind- og vådfast brug. Derudover kan den printe og hæfte små oplag op til A4-størrelse.

Agfa Anapurna M3200iRTR

Agfa Anapurna er en rulleprinter, hvilket betyder, at alt materiale er på ruller. Mulighederne er mange, for der kan printes på alt fra almindeligt papir til metalfolie, klæb til streamere, mesh til bannere, vind- og vådfast materiale samt transparent materiale, der er velegnet til opklæb på for eksempel butiksruder. Pulleprinteren har en printhastighed på op til 130 m2 i timen med en rullebredde på op til 3,2 m og uendelig længde. Den kan printe i seks UV farver: cmyk, light cyan og light magenta.

Agfa Jeti Mira 2732 HS UV printer

UV printeren kan printe direkte på mange forskellige materialer - i store formater. Og det koster mindre end man skulle tro. For med den nyeste digitale teknik kan vi producere små, differentierede oplag, og mulighederne er næsten uendelige: Alt fra butiksinventar til store posters.

  • Agfa Jeti Mira 2732 HS UV printer
  • 3,2 meter i 6 farver + hvid og lak
  • Vakuum kontrollen sikrer høj trykkvalitet på alle emner
  • Kan veksle mellem rulle og ark med op til 227 kvm i timen
  • Printbredde: 269 x 320 cm
  • Tykkelse på materialer: Op til 5 cm

Det naturlige valg

Vi vil imødekomme vores kunders ønsker og behov, og derfor tilbyder vi også Svanemærkede tryksager. Det betyder, at vi skal leve op til en række krav omkring blandt andet miljøvenlige materialer, genanvendelse, energibesparelser og det kemiske arbejdsmiljø.

Brug for hjælp?

Vores dygtige medarbejdere står altid klar med rådgivning og sparring.

Steen Johnsen Adm. Direktør

Jesper ThyregodSalgsdirektør