UNIKT WEBSITE MED STOR GENNEMSLAGSKRAFT

Vi løser hele opgaven – fra idé til drift og support

Som design- og udviklingshus med kerneydelser som online løsninger og websites er vi systemuafhængige. Vi løser hele opgaven. Alt fra kommunikation og tekster, design og kreativ eksekvering, udvikling og programmering, implementering af indhold til drift og support. Vores fokus ligger på at skabe værdi for vores kunder. Det gør vi igennem arbejdet med kommunikationen, usability og design i formidlingen af de vigtige budskaber. Vi har stærk fokus på call-to-action på websitet – hvad vi vil have brugerne til at gøre og hvordan.

Websites

Vi er specialister i udvikling af websites, portaler, intranets og mobile applikationer. Med vores egne højt specialiserede udviklere skaber vi løsninger, systemer og funktioner, der er fremtidssikrede og skalerbare. Vi har vores egen CMS-platform og behersker de fleste gængse open source-systemer. Efter en grundig indsigt i virksomhedens ønsker og krav udarbejder vi en kravspecifikation, et budget og kommer med en systemanbefaling, der også tager udgangspunkt i din økonomi.

Læs om websites

Webshop

Uanset om din virksomhed opererer i B2B- eller B2C-segmentet, kan en webshop være et stærkt digitalt værktøj, der skaber kundeloyalitet og frigiver ressourcer i virksomheden. Vi forbedrer din webshop for maksimal effekt med Google shopping. Vi analyserer ved hjælp af heat maps, Google Analytics og f.eks. på check-out flow. Sådan kan vi hele tiden optimere webshoppen og skabe målbare resultater for dig.

Læs om webshops

App- & systemudvikling

Vi bygger specialtilpassede løsninger, der passer perfekt til netop din virksomhed.

Læs om app- & systemudvikling

Markedsføring på Google er et must

Det er nødvendigt at afsætte et fast beløb hver måned til online markedsføring, hvis du vil have effekt ud af at være på Google. Til gengæld kan du opnå stor effekt for få midler. Uden en indsats er det i dag svært at trænge igennem mængden på internettet. Prioriter det højt – det skaber resultater. Og det gode ved at investere i online markedsføring er, at vi kan dokumentere effekten krone for krone.

Brug for hjælp?

Vores dygtige medarbejdere står altid klar med rådgivning og sparring.

Thomas OlsenBureaudirektør

Torben LajerOnlinechef