WEBSITES OG WEBSHOPS MED STOR GENNEMSLAGSKRAFT

Vi løser hele opgaven – fra idé til drift og support

Giv din virksomhed de bedste betingelser for at tiltrække og fastholde kunder med et gennemarbejdet, unikt website eller en webshop, der sætter dine produkter i det bedste lys. Vi klarer opgaven i tæt samarbejde med dig, så dine specifikke ønsker og behov bliver indarbejdet hele vejen igennem projektet. Når du får løst et webprojekt hos Johnsen, tager vi os af alle elementerne - fra kommunikation og tekster, design og kreativ eksekvering, implementering af indhold til drift og support. 

Websites

Vi er specialister i udvikling af websites, portaler, intranets mm. Når du får et nyt website hos Johnsen, kan du være sikker på en skræddersyet, fremtidssikret og skalerbar løsning - for et godt website skal kunne udvikle sig sammen med din virksomhed. Vi har vores eget CMS-system, WebSpire, der har mere end 1000 installationer, og derudover har vi også stor erfaring med Wordpress og Hubspot.

Vi starter altid nye website-projekter med at sætte os ind i dine behov og krav, hvorefter vi udarbejder en detaljeret kravspecifikation, budget samt systemanbefalinger, alt sammen med udgangspunkt i din økonomi - så ved du præcis, hvad du hvad du kan forvente fra os. 

Webshop

En webshop skal være let at administrere, let at finde og let at handle i for at blive en succes - og den skal naturligvis være tilpasset til præcis din virksomheds ambitioner. Uanset om din virksomhed opererer i B2B- eller B2C-segmentet, kan en webshop være et stærkt digitalt værktøj, der skaber kundeloyalitet, øger salget og frigiver ressourcer i virksomheden. 

Hos Johnsen Creative Agency har vi været det hele igennem før. Mange gange. Det giver os mulighed for, sammen med jer, at løfte jeres online forretning til nye højder.

Markedsføring på Google er et must

Der er ingen tvivl om nødvendigheden af at afsætte et fast beløb hver måned til online markedsføring, hvis du vil have effekt ud af at være på Google. Til gengæld kan du opnå stor effekt for få midler. For uden en indsats er det i dag næsten umuligt at trænge igennem mængden på internettet. Prioriter det derfor højt – det skaber resultater. Og det gode ved at investere i online markedsføring er, at vi kan dokumentere effekten krone for krone, og du behøver ikke løfte en finger, da vi kan tage os af det hele for dig.

Brug for hjælp?

Vores dygtige medarbejdere står altid klar med rådgivning og sparring.

Natasja Børsting Onlinechef

Sune JohnsenBureauchef