Design

Design matters! Det visuelle udtryk i din kommunikation kan være afgørende for, om virksomheden kan indtage den rigtige position på markedet og i kundernes bevidsthed. Om det er on- eller offline, handler godt design altså ikke bare om æstetik. Det bør tage udgangspunkt i din virksomhed og din målgruppe og styrke dit brand.

Grafisk design

Vi udvikler alt fra logoer, visuelle identiteter, annoncer, brochurer, plakater, salgsaviser, bannere og meget mere, og vi véd, hvordan et overbevisende grafisk design bedst afspejler virksomhedens DNA. Med stor erfaring, et effektivt grafisk workflow og en række unikke digitale værktøjer, kan vi optimere opsætning af magasiner, salgsaviser og kampagnematerialer. Det betyder, at du får maksimal effekt og store besparelser.

Webdesign

En virksomheds website er en af de absolut vigtigste kommunikationskanaler – og webdesignet spiller en afgørende rolle for, om dit website præsterer. Det handler bl.a. om indholdsstruktur, navigationsprincipper, informationsarkitektur (IA) og user experience (UX). Man kan også bare kalde det at skabe en helstøbt brugeroplevelse, der hjælper brugeren med at gøre dét, der skaber værdi for jer. Brugerne vil tilgå dit website fra både labtop, mobil og tablet. Ved at udvikle websites, der er responsive og tilpasser sig den skærm, de vises på, sikrer vi en optimal brugeroplevelse på tværs af alle platforme.

Brug for hjælp?

Vores dygtige medarbejdere står altid klar med rådgivning og sparring.

Sune JohnsenBureauchef

Lisa FriisKontaktchef