Miljø

Et godt miljø er vores hjertesag

Miljøledelse er noget, vi tager alvorligt. Vi tænker på det omgivende samfund, på vores arbejdsplads, på vores leverandører og vores kunder. Det er helt naturligt for enhver medarbejder hos Johnsen Graphic Solutions A/S at arbejde efter de retningslinier og procedurer, der er med til at gøre os til en miljøbevidst og -ansvarlig virksomhed.

ISO 14001 - anerkendt miljøledelse

ISO 14001 er den mest anerkendte internationale standard indenfor miljøledelsessystemer verden over. Overordnet set leverer standarden en struktur, der gør det muligt for os at levere miljøforbedrende resultater i overensstemmelse med vores miljøpolitiske forpligtelser indenfor præcis vores branche. Blandt andet har vi kunne målrette vores indsats mod brugen af kemikalier og mængden af affald i vores produktion. Vi har fokus på tiltag, der giver konkrete resultater - både på den korte og den lange bane.

Se certifikat
Læs miljøpolitik

 

Et svanemærket trykkeri

Vores licens til at svanemærke vores tryksager imødekommer mange kunders ønsker. Vi bidrager til et sundere miljø, arbejdsmiljø og fremtid. Svanemærket tildeles kun trykkerier, der lever op til følgende krav:

  • Brug af miljørigtigt papir og vegetabilske og vandbaserede trykfarver
  • Genanvendelse af tryksager og minimering af papirspild og andet affald
  • Energibesparelser og brug af vedvarende energi
  • Hensyn til det kemiske arbejdsmiljø og begrænsning af risikoen for at indånde organiske opløsningsmidler.

Vi er godkendt efter licensversion 5.1, der gælder trykkeriet, tryksager, kuverter og andre forædlede papirprodukter.

Se vores Svanemærket licensbevis

 

FSC - et naturligt fokus

FSC-certificeringen er et naturligt skridt i Johnsens løbende miljøindsats. FSC er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. FSC hverken producerer eller sælger varer. Kort beskrevet er FSC-mærket en garanti for træ og papir, du kan købe med god samvittighed. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en garanti for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn. (FSC-C092819)

Se FSC-certifikat
Gå til FSC Danmarks hjemmeside

 

Brug for hjælp?

Vores dygtige medarbejdere står altid klar med rådgivning og sparring.

Karin AndersenRegnskabschef

Sune JohnsenBureauchef