LOGIN

VELKOMMEN TIL JOHNSENS DIGITALE UNIVERS

Her finder du en oversigt over mulighederne i vores digitale univers og alle de forskellige indgange til digitale ydelser, værktøjer og services, som vores kunder kan få adgang til. Tag fat i din daglige kontaktperson og få adgang til mange flere spændende services i vores digitale univers.

WEBPROOF

Online korrektur- og final godkendelsesværktøj, der sikrer systematik og log funktion i den grafiske korrektur- og godkendelsesproces.
Login

REMOTE ACCESS

Få adgang til og overblik over dine printopgaver. Som kunde af vores trykkeri har du mulighed for få adgang til at administrere dine egne opgaver.

TRYKTORVET.DK

Konfigurer dine egne tryksager ud fra dine foruddefinerede skabeloner. Bestil, genbestil, rediger m.v. Vi kører puljetryk flere gange ugentligt. Ved en pujletrykløsning sikrer vi, at din opgave trykkes sammen med lignende opgaver, så omkostningerne til for eksempel opstart og trykplader deles.
Login

GAVEWEB.DK

Udvælg 12 gaveforslag til dine medarbejdere og lad dem logge ind og vælge selv. Vi pakker ind, sætter navneskilt på og sender samlet. Lad dine kunder optjene bonuspoint, og giv dem adgang til eksklusive danske designprodukter. Back-end systemet giver overblik over point saldo, statistik m.m.
Login

MØNSTRINGSSYSTEM

Kampagnemønstringssystem, der kan integreres helt ind i indkøbsafdelingen og levere udtræk til opbygning af salgsaviser, brochurer, produktløsblade og websites.

BILLEDDATABASE

Billeddatabase med masser af muligheder for metadata tracking og integration med andre systemer. Du vælger selv det filformat, du ønsker at hente billedet i.

MARKETINGPORTAL

Kædens egen marketingportal, der giver den enkelte butik mulighed for hurtigt og nemt at opsætte annoncer, plakater m.m. Marketingportalen er integreret med billeddatabasen.

LAGERWEB

Vi stiller lagerplads og lagerportal til rådighed for dine tryksager, kampagnematerialer og reklameartikler.

Login

RECEPTIONSWEB

Her har du mulighed for at købe receptionsgaver og meget mere. Vælg den rigtige gave blandt mærkevarer inden for design og brugskunst eller i det udsøgte vinudvalg. Vælg eventuelt at vedlægge et kort med personlig hilsen. Find frem til den helt rigtige gave indtil sidste øjeblik. Vi leverer til dig eller direkte til receptionen.

Login

FILAFLEVERING

I vores filaflevering kan du nemt og problemfrit uploade dine pdf-filer, billeder, illustrationer og andre dokumenter, der vedrører samarbejdet med Johnsen Graphic Solutions A/S. Har du brug for et login hertil, tager du bare fat i din kontaktperson. Så opretter vi en mappe til dig og sender et login.

Login

GAVE- OG REKLAMEARTIKLER

Mere end 3.000 spændende gave-, reklame- og merchandiseartikler.

Login