Vi søger i Grenaa

Teamleder til storformat – i moderne grafisk virksomhed

VIL DU HAVE ANSVARET for storformat hos Johnsen Graphic Solutions A/S i Grenaa? Og er du som teamleder vant til at holde en fleksibel produktion kørende? Så søg fuldtidsstillingen nu, og stå som teamleder i spidsen for vores ambitiøse og fagligt skarpe team i storformatsafdelingen – som oplever hastig vækst.

Stillingen som teamleader i storformat:

Hver dag får du masser af spændende opgaver med markedets bedste og mest moderne maskiner inden for storformatsprint. Som teamleder er du samtidig omgivet af rutinerede og dedikerede fagfolk, der sætter en ære i altid at levere det bedste håndværk.

Du kommer til at prioritere og koordinere dagens opgaver – så vi altid holder deadline og opfylder kundernes forventninger. Derfor deltager du også selv i den daglige drift.

I din rolle som teamleder bliver du også bindeled til vores salgsorganisation. Hér hjælper din tekniske indsigt og rådgivning sælgerne i deres kommunikation med kunderne.

Du får ansvar for den daglige drift i storformat – og refererer til vores tekniske direktør Frank Hansen.

Dine kvalifikationer:

Du har måske allerede erfaring fra den grafiske branche? Eller en baggrund som fx maskinoperatør – eller måske fra en teknisk produktionsuddannelse? Der er forskellige indgange til jobbet.

Du skal dog kunne betjene computere/it på almindeligt brugerniveau. Det er også en fordel, at du har erfaring med maskinoperation.

Vi forventer desuden, at du har gejst, gennemslagskraft og samarbejdsvilje – og tør tage ansvar. Du skal have lyst til at lede en afdeling i vækst inden for produktion af POS-materialer og bannere. Ledelseserfaring er derfor et stort plus.

Din indstilling til at lære nyt, være imødekommende, fleksibel og kvalitetsbevidst vægter dog højest. Så skal vi nok tage os af din oplæring i husets arbejdsrutiner.

Du får:

Fuldtidsjob i ét af Danmarks største og mest moderne grafiske huse – med stor afveksling i storformatsopgaverne. Hver dag arbejder du med det nyeste udstyr inden for printområdet.

Du opdager hurtigt, at vi hjælper og støtter hinanden tæt og kollegialt i løsningen af opgaverne. Så du har altid opbakning og faglig sparring lige ved hånden.

Tiltrædelse: Snarest muligt

Arbejdssted:Bakkehegnet 3 i Grenaa

Søg stillingen

Send din ansøgning til vores tekniske direktør Frank Hansen på job@johnsen.dk – og skriv ”Teamleder til storformat” i emnelinjen.


Om os:

Johnsen Graphic Solutions blev grundlagt i 1951 og er en af landets førende virksomheder i den grafiske branche. Vi dækker alt fra tryk, emballage og print til reklame, web, lager og distribution – og betjener et stort, forskelligartet kundesegment; herunder nogle af Danmarks største brands og virksomheder.

Johnsen indgår i koncernfællesskab med CS Grafisk i Hadsten, Grafisk Finish i Randers samt Boostly og reklamebureauet Bureauet i Århus. Koncernen tæller samlet set cirka 120 medarbejdere.

Læs mere om os lige her eller besøg reklamebureauets egen hjemmeside på: BUREAUET.dk

Ansøgning

Send din ansøgning til vores tekniske direktør Frank Hansen på job@johnsen.dk – og skriv ”Teamleder til storformat” i emnelinjen.

Download som PDF

Se jobopslaget som pdf lige her i en printvenlig udgave.