Vi søger i Grenaa

Operatør til storformat – i stor grafisk virksomhed

ER DU VORES NYE OPERATØR i storformat hos Johnsen Graphic Solutions A/S i Grenaa? Og vil du arbejde i en moderne grafisk virksomhed, som oplever stor vækst i storformatsprint? Så søg fuldtidsstillingen nu, og bliv del af teamet, som hver dag løser spændende og afvekslende printopgaver.

Stillingen som operatør til storformat:

Sammen med en række erfarne kollegaer kommer du til at betjene markedets nyeste, bedste og mest avancerede storformatsprintere.

Som operatør hos os er du med helt i front på bl.a. digitalprint. Og som samlet team lever vi hver dag op til de høje standarder og krav, kunderne forventer af os.

Dine kvalifikationer:

Du har måske allerede erfaring fra den grafiske branche? Eller en baggrund som fx maskinoperatør – eller måske fra en teknisk produktionsuddannelse? Du kan have forskellige indgange til jobbet.

Du skal dog kunne betjene computere/it på almindeligt brugerniveau. Desuden er det en fordel, at du har erfaring med maskinoperation. Vi forventer også, at du tør træffe selvstændige beslutninger og tage ansvar.

Din indstilling til at lære nyt, være imødekommende, fleksibel og kvalitetsbevidst vægter dog højest. Så skal vi nok tage os af din oplæring i husets arbejdsrutiner.

Du får:

Fuldtidsjob i ét af Danmarks største og mest moderne grafiske huse – og en hverdag med stor afveksling og variation i storformatsopgaverne.

Du opdager hurtigt, at vi hjælper og støtter hinanden tæt og kollegialt i løsningen af opgaverne. Så du har altid opbakning og faglig sparring lige ved hånden.

Tiltrædelse: Snarest muligt

Arbejdssted: Bakkehegnet 3 i Grenaa.

Søg stillingen

Send din ansøgning til vores tekniske direktør Frank Hansen på job@johnsen.dk – og skriv ”Operatør til storformat” i emnelinjen. Har du spørgsmål til stillingen, mailer du også bare dem til Frank.


Om os:

Johnsen Graphic Solutions blev grundlagt i 1951 og er en af landets førende virksomheder i den grafiske branche. Vi dækker alt fra tryk, emballage og print til reklame, web, lager og distribution – og betjener et stort, forskelligartet kundesegment; herunder nogle af Danmarks største brands og virksomheder.

Johnsen indgår i koncernfællesskab med CS Grafisk i Hadsten, Grafisk Finish i Randers samt Boostly og reklamebureauet Bureauet i Århus. Koncernen tæller samlet set cirka 120 medarbejdere.

Læs mere om os lige her eller besøg reklamebureauets egen hjemmeside på: BUREAUET.dk

Ansøgning

Send din ansøgning til vores tekniske direktør Frank Hansen på job@johnsen.dk – og skriv ”Operatør til storformat” i emnelinjen.

Download som PDF

Se jobopslaget som pdf lige her i en printvenlig udgave.