Vi søger i Grenaa

Grafisk Tekniker til Offset

Vil du være en del af en moderne virksomhed med fart på? Hvor du hver dag får lov til at løse spændende og varierede opgaver med nogle af markedets bedste maskiner inden for offset?

Så er du måske den nye Grafisk Tekniker i offsetafdelingen hos Johnsen Graphic Solutions A/S i Grenaa.

Stillingen

Som et led i vores løbende bestræbelser på at være helt i front på blandt andet offsettryk søger vi en Grafisk Tekniker til en fuldtidsstilling. Du vil i samarbejde med erfarne kolleger betjene vores topmoderne trykmaskiner og hver dag levere den høje kvalitet, vores kunder forventer fra os. Opgaverne er mange og varierede, og du kan glæde dig til et job, hvor to arbejdsdage aldrig er ens.

 

Kvalifikationer

Som den perfekte kandidat til stillingen har du erfaring fra den grafiske branche.  Du er fortrolig med arkoffset, og det er  en fordel, hvis du har erfaring med Heidelberg-maskiner. Du er struktureret og kvalitets­bevidst, og du trives med at skulle træffe mange selvstændige beslutninger. Fleksibilitet, gennemslagskraft og lysten til at samarbejde med alle er afgørende forudsætninger for at få succes i jobbet.

Tiltrædelse: Snarest muligt

Arbejdssted: Grenaa

Ansøgning til: Frank Hansen fha@johnsen.dk

For mere info om jobbet

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte teknisk direktør Frank Hansen på fha@johnsen.dk. Send en kortfattet ansøgning og CV til fha@johnsen.dk (mærket ”Grafisk Tekniker”) hurtigst muligt.

Johnsen Graphic Solutions A/S arbejder inden for tre forretningsområder: Trykkeri & Printcenter, Reklame- & Webbureau samt Lager & Distributionscenter. Totalkonceptet er vores styrke, og vi er med i processen præcis der, hvor det giver mest værdi.