Vi søger i Grenaa

Grafisk Tekniker til Offset

Vil du være en del af en moderne virksomhed med fart på? Hvor du hver dag får lov til at løse spændende og varierede opgaver med nogle af markedets bedste maskiner inden for offset? Så er du måske den nye Grafisk Tekniker i offsetafdelingen hos Johnsen Graphic Solutions A/S i Grenaa.

Stillingen

Som et led i vores løbende bestræbelser på at være helt i front på blandt andet offsettryk søger vi en Grafisk Tekniker til en fuldtidsstilling. Du vil i samarbejde med erfarne kolleger betjene vores topmoderne trykmaskiner og hver dag levere den høje kvalitet, vores kunder forventer fra os. Opgaverne er mange og varierede, og du kan glæde dig til et job, hvor to arbejdsdage aldrig er ens.

 

Kvalifikationer

Som den perfekte kandidat til stillingen har du erfaring fra den grafiske branche.  Du er fortrolig med arkoffset, og det er en fordel, hvis du har erfaring med Komori-maskiner. Du er struktureret og kvalitets­bevidst, og du trives med at skulle træffe mange selvstændige beslutninger. Fleksibilitet, gennemslagskraft og lysten til at samarbejde med alle er afgørende forudsætninger for at få succes i jobbet.

 

Vi kan tilbyde

En fuldtidsstilling i en moderne virksomhed, hvor ikke to arbejdsdage er ens. Kompetente og dedikerede kolleger, der er klar til at samarbejde, så I hjælpes ad i det daglige med at løse store såvel som små opgaver. Vi oplever en hastig udvikling på alle områder inden for grafisk produktion, og du kommer derfor til at arbejde med det nyeste udstyr inden for offset-tryk.

Tiltrædelse: Snarest muligt

Arbejdssted: Grenaa

Ansøgning til: Frank Hansen fha@johnsen.dk

Læs mere om Johnsen eller se andre ledige jobs her.

For mere info om jobbet

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte teknisk direktør Frank Hansen på fha@johnsen.dk. Send en kortfattet ansøgning og CV til fha@johnsen.dk (mærket ”Grafisk Tekniker”) hurtigst muligt.

Johnsen Graphic Solutions A/S arbejder inden for tre forretningsområder: Trykkeri & Printcenter, Reklame- & Webbureau samt Lager & Distributionscenter. Totalkonceptet er vores styrke, og vi er med i processen præcis der, hvor det giver mest værdi.