Vi søger i Grenaa

Assistent til bogbinderi

Er du ansvarsbevidst, kvalitetsbevidst og struktureret? Har du lyst til at arbejde hos et moderne grafisk hus der oplever stor vækst?

Et arbejde hvor du hver dag er med til at løse spændende og varierende opgaver? Så er du den helt rigtige til at assistere i vores færdiggørelse.

Arbejdsopgaverne er blandt andet

Du vil komme til at hjælpe til med færdiggørelsen af tryksager, herunder:
• bukning, falsning og skæring
• forefaldende arbejde i forbindelse med produktionen

Kvalifikationer

Der kan være flere indgange til jobbet, eksempelvis kan du have erfaring fra den grafiske branche eller anden maskinerfaring. Men hverken erfaring eller uddannelse er afgørende – det vigtigste er, at du har den rette indstilling og ønsker at lære, så skal vi nok sørge for, at du bliver klædt godt på til dine opgaver.

Vi kan tilbyde

En fuldtidsstilling i en moderne virksomhed, hvor ikke to arbejdsdage er ens. Kompetente og dedikerede kolleger, der er klar til at samarbejde, så I hjælpes ad i det daglige med at løse store såvel som små opgaver.

Tiltrædelse: Snarest muligt

Arbejdssted: Grenaa

Ansøgning til: fha@johnsen.dk (mærket ”Bogbinderassistent”)

Læs mere om Johnsen eller se andre ledige jobs her.

For mere info om jobbet

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte vores tekniske direktør, Frank Hansen, på fha@johnsen.dk.

Johnsen Graphic Solutions A/S arbejder inden for tre forretningsområder: Trykkeri & Printcenter, Reklame- & Webbureau samt Lager & Distributionscenter. Totalkonceptet er vores styrke, og vi er med i processen præcis der, hvor det giver mest værdi.