Skab en tryg kundeoplevelse

Tryghed er et vigtigt konkurrenceparameter – hvad end du er cafe, butik eller frisør så går dine kunder endnu mere op i sikkerhed og hygiejne end hidtil. Med tydelig skiltning og anvisninger skaber du en god og tryg kundeoplevelse. Vi garanterer hurtig levering og konkurrencedygtige priser.

Kom ind!
Synlig skiltning i og uden for butikken

Tydelig skiltning på facaden forsikrer kunden om at det er trygt at komme ind. En tryg og sikker købsoplevelse skaber loyale kunder. Her er det oplagt med eks. vinduesklæb, a-skilte og roll-ups.

Med en lang række standardløsninger til skiltning som afstandsmarkører, gulvklæb, plakater, loftskilte, og roll-ups – er det nemt at give kunderne tydelige anvisninger når de bevæger sig rundt i butikken.

Afskærmning – nemt og billigt

Vi har udviklet en række standard elementer til afskærmning, så det er nemt at finde den rigtige løsning.

Skillevægge i Re-board pap er en enkel løsning til afskærmning i restaurant, venteværelse eller salon. De er nemme at samle og flytte, og kan dekoreres så de passer ind i indretningen og til jeres identitet.

Afskærmning i vinyl er en ideel løsning til kasse, reception eller i baren og fås både til ophæng, montering eller selvstående. Kan tilpasses med logo eller budskab.

Skal det være blåt?

Som forbrugere har vi efterhånden vænnet os til de nye retningslinjer og skiltningen behøver ikke længere ligne sundhedsstyrelsens blå layout. Faktisk kan det være en god ide at opdatere budskab, farver og design for forsat at nudge kunderne og opnå en høj sikkerhed og tryghed i mødet med kunden.

Tiden med gaffatape på gulvet eller håndskrevne skilte i vinduet er slut. Prøv at tænke ud over de midlertidige løsninger og se de nye elementer som en del af indretningen i cafeen eller i samspil med det øvrige POS i butikken.

Giv det et twist, tænk kreativt og gør det personligt! Hvordan kan du bruge de nye elementer til at give en ekstra tryg kundeoplevelse – skabe mersalg og give dine kunder et smil på læben.

Brug for hjælp?

Vores dygtige medarbejdere står altid klar med rådgivning og sparring.

Jesper ThyregodSalgsdirektør

Sune JohnsenBureauchef