Johnsen Graphic Solutions

Gaveartikler

Vi tilbyder gennemtænkte løsninger

Vi tilbyder flere forskellige gennemtænkte og effektive online løsninger, som f.eks. Gaveweb.dk. Også vores unikke og spændende sortiment af specialimporteret vin er med til at sikre, at firmajulegaven eller receptionsgaven bliver et sikkert hit. Kontakt os og hør meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

FIRMA- OG RECEPTIONSGAVER

Kvaliteten af firma- og receptionsgaver er meget vigtig, da gaven skal være en forlængelse af virksomhedens identitet og afspejle virksomhedens værdier. Desuden skal gaven passe til det budskab, man ønsker at kommunikere og samtidig kunne bruges af modtageren. På den måde kommunikeres firma- og receptionsgaver optimalt og huskes af modtageren - og pengene er godt givet ud.

FIRMAJULEGAVER

Uanset om du søger julegaver til medarbejderne, kunderne eller forretningsforbindelserne, kan vi tilbyde det mest spændende og omfattende udvalg: eftertragtede mærkevarer, velsmagende vine og chokolade. Vi har fingeren på pulsen, og vi gør os umage. Gaver fra Johnsen skal have en reel værdi og skal kunne bruges af modtageren.

Med en gavewebløsning kan dine medarbejdere selv vælge deres favoritgave i en unik webshop, som vi opretter. Vi har ud fra tidens trends og popularitet udvalgt en masse flotte gaveidéer i forskellige priskategorier.

Vi tilbyder gaver af høj kvalitet i en unik indpakning. Indpakningen skal være noget særligt – gerne en gave i sig selv - så den skiller sig positivt ud på gavebordet. Når gaven er pakket ind, sørger vi for, at den kommer det rette sted hen. Hvert år leverer vi mere end 12.000 gaver til vores kunder.