Rethink, Reform & Realize

Randers + Radius er kendt for deres kvalitetsmøbler til institutioner og virksomheder verden over. Et nyt koncept pakker effektivt design og produktion ud i forhold til Randers + Radius’ værdier: Rethink, Reform, Realize favner således processen fra den første tanke om materialer og tegninger, til gentænkningen af form og funktion – og mødet med det færdige møbel i den sammenhæng, det indgår.

Randers + Radius ønskede at få produceret et katalog, der passede overens med deres værdier, og her kom Johnsen ind i billedet. Udover en bestemt farvepalette og nogle udvalgte møbler, der skulle fremvises, fik vi frie tøjler til at udforske og gentænke muligheder inden for udtryk, indhold og materialer.

Materialer, der matcher værdierne

I tilføjelse af, at vi var ansvarlige for opsætningen og designet af kataloget, tilbød vi også rådgivning i forbindelse med papirvalg og tilføjelse af effekter, der ville bidrage til et eksklusivt udseende og således passe med virksomhedens identitet.

Det færdige katalog blev trykt i ekstra kraftigt papir og med enkelte sider kalkepapir, der sammen med stemningsbilleder netop bidrog med at gentænke og realisere Randers + Radius’ værdier og sætte fokus på nye farver og trends.

Brug for hjælp?

Vores dygtige medarbejdere står altid klar med rådgivning og sparring.

Jesper ThyregodSalgsdirektør

Pia Jepsen Salgschef