Lækkerhed fra inderst til yderst

En tryksag i verdensklasse

Med Martin Ibs nye kogebog er det ikke kun tænderne, der løber i vand. Den er samtidig en fryd for øjet og oser af kvalitet hele vejen igennem. Med et oplag på 7.000 stk. bøger bliver der ikke kun gjort op med opfattelsen af, at fastfood altid er lig med junkfood.
Bogen er et personligt statement fra Martin Ib og udfordrer den traditionelle tankegang om kogebøger. Resultatet er en helt unik bog, hvor både, opskrifter, papir og bogbind skiller sig ud på reolen.

Fastfood kogebog Martin Ib

Største anbefaling herfra!

Markedet for kogebøger er benhårdt! Derfor var det vigtigt for mig, at min kogebog ikke bare var én blandt mange! Jeg søgte en wow effekt. Det fik jeg med Johnsen, da papiret og omslaget skulle skille sig ud fra mængden.

Martin Ib
MIB

Martin Ib
Omslag på kogebogen Fastfood af Martin Ib

Når detaljerne gør hele forskellen

Da bogen endnu var på tegnebrættet, blev der brugt meget tid på at tænke ud af boksen og komme frem til de anderledes designdetaljer og virkemidler, der kunne få kogebogen til at skille sig markant ud på hylden.

De 7.000 eksemplarer er trykt på tykt, 150 gram Munken Print 15 papir med et omslag på 500 gram grå maskinkarton. Omslaget har detaljer i form af tryk på grå karton med soft touch kachering og blank serigrafisk UV-lak og bogen er garnhæftet med orange tråd uden den klassiske ryg. En åben ryg som afslører en unik detalje i form af rygtekst som dannes af de 15 trykte ark når bogen garnhæftes. Og ligesom med bogens opskrifter er det den helt rigtige kombination, der skaber det mindeværdige resultat.

Martin Ib fastfood opslag
Jan Brix

Tag en uforpligtende snak med Jan

Se flere cases