Food From Denmark logo

Fra lokal til global med Food From Denmark

Food From Denmark er en konsulentvirksomhed, der hjælper danske fødevarevirksomheder med at få en flyvende start på nye eksportmarkeder. Udviklingen af et skræddersyet website med store muligheder samt løbende opsætning og produktion af både messe- og marketingmaterialer er med til at gøre deres arbejde lettere og mere effektivt.

Food From Denmark website

Skræddersyet løsning giver autonomi

Samtlige af Food From Denmarks medlemmer har deres egen underside på websitet. For at kunne give medlemmerne den største fleksibilitet samt frigive tid internt hos Food From Denmark har de fået udviklet en skræddersyet løsning. Hvert enkelt medlem har nemlig mulighed for at tilgå deres egen underside og redigere i indholdet. Derudover kan medlemmerne også selv udgive nyheder direkte på websitet.

Food From Denmark citat
Food From Denmark online

Krav til overskueligheden

Netop autonomien er nødvendig, når Food From Denmark har så mange medlemmer. Cirka 150 fødevareproducenter fordelt på 13 kategorier benytter sig af Food From Denmarks ekspertise inden for eksport. Det betyder også, at der skulle udvikles en søgefunktion, der sikkert og effektivt lader besøgende finde den helt rigtige virksomhed ud fra brede søgetermer.

Storstilede messematerialer

Food From Denmark deltager i adskillige store fødevaremesser i både Europa, USA og Asien sammen med deres medlemmer. Her bliver et stort messeområde dedikeret til Food From Denmark, hvori der er stande til de enkelte medlemmer. Johnsen designer og producerer messestandene og marketingmaterialerne til Food From Denmark og de af deres kunder, der har behov for det.

Food From Denmark folder
Sune Johnsen

Grib telefonen og ring direkte!

2080 3070

Tag en uforpligtende snak med Sune

Søger du en medarbejder?