ELTONS Butik
360 grader EL-Salg

Nej, det er ikke gas
– du kan få det hele i et hus

Én samarbejdspartner med one-point-of-contact, der tager ansvar for alle opgaverne fra starten og følger dem til dørs – hver gang. Sådan lyder EL-Salgs forventninger, og de bliver indfriet hos Johnsen.

Alle EL-Salgs kataloger og tilbudsaviser bliver mønstret i et mønstringssystem, vi selv har udviklet. Derfor kan de hos EL-Salg også få hurtig support, hvis de møder udfordringer undervejs. Når mønstringen er klaret af de forskellige indkøbere, bliver stafetten sendt videre til vores grafikere. De sørger for at opsætte materialerne med øje for detaljerne og helheden, så de gode tilbud får de bedste betingelser, når de skal friste og inspirere kunderne.

Når grafikernes arbejde er klaret, bliver katalogerne og tilbudsaviserne sendt til trykmaskinen, hvorefter de bliver pakket og sendt afsted til de enkelte butikker til tiden.

På Johnsens marketingportal kan butikkerne desuden løbende bestille markedsføringsmaterialer online. Alle materialerne bliver sendt direkte til butikkerne, så de altid har de elementer, de har brug for til at understøtte salget.

200

PUBLIKATIONER

Mønstringssystem

Mønstringssystemet er med til at effektivisere processen, så det er nemt for indkøberne at mønstre alle de gode tilbud direkte ind i aviser og annoncer. Systemet er udviklet af os, og vi sørger for både hosting og support, når der er behov for det.

Mønstringssystem EL-Salg
Mønstring og opsætning af udsalgsavis til EL-Salg

Tilbudsaviser

Fra opsætning til produktion og distribuering – vi er med hele vejen, når EL-Salg udvikler tilbudsaviser og magasiner, der skal understøtte salget i butikkerne.

9 MIO

TRYKTE TILBUDSAVISER

Citat fra Mikael Jensen EL-Salg

Lagerhotel

lagerhotellet er der dedikeret 34 pallepladser til EL-Salgs butiksmaterialer, som venter på at komme ud i de 160 butikker.

ELS

Kundeportal

kundeportalen bestiller de enkelte butikker lige netop de materialer, de skal bruge. Med mere end 400 varenumre er der nok at vælge imellem.

POS materialer EL-Salg
Jesper Thyregod

Tag en uforpligtende snak med Jesper

Se flere cases