Dialog Data ser fremad

Konsulentvirksomheden Dialog Data er en veletableret spiller på Business Intelligence-markedet. De har mere end 25 års erfaring med at udvikle og implementere deres eget BI- og budgetteringsløsning, VIS, VIS Budget og app’en VIS2go.

Men Dialog Datas visuelle og kommunikative profil levede ikke op til deres store ambitioner og det høje, professionelle niveau, de gerne vil udstråle overfor kunderne. Der skulle altså en komplet rebranding til, hvor den røde tråd og større genkendelighed på tværs af kanaler var i centrum.

Vi lagde ud med en grundig analyse af Dialog Data selv, markedet, konkurrenterne og kunderne. Det satte rammerne for en moderne, professionel og imødekommende identitet, der stemmer perfekt overens med deres værdier og målsætninger.

Dialog Data deltog aktivt i processen og bidrog med værdifuld viden, der blev indarbejdet i deres nye profil, og deres indsigter kan tydeligt mærkes på det færdige resultat.

Den nye identitet blev indarbejdet i alle dele af virksomheden, fra logo og profilbrochure til website og en helt ny brugerflade i app’en med fokus på brugervenlighed og intuitivt design.

I dag står Dialog Data helt skarpt i deres kommunikation med målgrupperne. Deres visuelle profil matcher deres høje ambitioner, og de er godt klædt på til at yde den bedste service.

Se flere cases

Er det ikke på tide, du får snakket med en fra Johnsen?